Företagspresentation

Svenska Foder Garta är ett modernt och flexibelt företag som vänder sig mot den gröna sektorn. Sedan den 1 januari 2012 är vi ett helt igenom svenskt företag och ingår i Svenska Foder-koncernen.

Svenska Foder Garta är leverantör av produkter och rådgivning till professionella potatisodlare, frukt- och växthusodlare, frilandsodlare, bärodlare och golfbanor. Vi kan erbjuda ett brett sortiment för dig som vill lyckas i din verksamhet. Våra erfarenheter och kunskaper inom dessa segment är omfattande. Vi utgår alltid från din specifika verksamhet för att kunna skräddarsy ett upplägg som gagnar såväl odling som ekonomi.

Varje dag arbetar vi för att kunna skapa ett mervärde för våra kunder genom att erbjuda kvalitetsprodukter och rådgivning inom alla våra marknadsområden. Våra anställda har lång och gedigen erfarenhet inom de områden vi verkar i. Dessutom har vi ett gott samarbete med rådgivare med spetskompetens inom alla våra verksamhetsområden. Detta tillsammans med ett omfattande kontaktnät säkrar att du får en professionell vägledning när du kontaktar oss.

Svenska Foder Garta finns lokaliserat med lager och logistik i Knästorp, Svenska Foders regionkontor och lagerställe, strax utanför Lund Södra. Härifrån styrs inköp, logistik och säljsupport.

Våra säljare är ambulerande i de områden vi finns i. Vi har också genom Svenska Foder-koncernen en mängd lagerställen runt om i landet där vi har möjlighet att leverera de produkter du har behov av i din verksamhet. 

 

PDF-arkiv

Garta-folder (483 kb)

 
 

Garta

Knästorps Kvarnväg 220

245 93 Staffanstorp

Tel. +46 46 32 58 91

Fax +46 46 32 58 99

E-post: mail@garta.se